Ana içeriğe atla

Nöroşirürji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)


NÖROŞİRÜRJİ (BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ) (Yazılar Hazırlanacaktır)

Yorumlar

  1. Hocam iyi günler, çocuğumda migren tanısı konuldu. Çocuk nörolojisi uzmanına götürmem gerkiyormuş. Sizin önerbileceğiniz çocuk nörolojisi uzmanı var mı?. İnternetten dr barış ekiciye ulaştım. www.cocukbeyingelisimi.com diye bir sitesi var. Barış beyi tavsiye edermisiniz. Yoksa başka çocuk nörolojisi uzmanına mı gidelim?
    çok sağolun acil cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Neriman Hanım,

      Bu blogu yazan kişi olarak bu blog içerisinde benim size bir hastalık hakkında herhangi bir uzmanı önermek, uzman hakkında yargıda bulunmak, tedavi yöntemi sunmak ya da sizi bir hekime yönlendirmek gibi bir yetkim maalesef bulunmamaktadır. Bu blog, hekim adaylarının ve biyoloji/kimya gibi temel bilim okuyan öğrencilerin özellikle teorik bilgisi artırmaya yönelik hazırlanmakta olup herhangi bir hastalığa ve tedavi yöntemlerine dair hekim kimliğiyle (tavsiyesiyle) yargılar içermemektedir (tıbbî sorumluluk reddi).

      Kişisel olarak, migren konusunda bilhassa internetten veya farklı kaynaklardan yapacağınız araştırmalar neticesinde elde edebileceğiniz bilgilere güvenmemenizi, kesinlikle bulunduğunuz il içerisinde, örneğin bir üniversite hastanesine başvurmanızı tavsiye ediyorum. Bu tip profesyonel ortamlardan güvenilir bir tedavi sürecine ulaşmanız kolaylaşacaktır. İnternet ortamı, halkımızın bilimsel temeli ve hekim kimliği olmayan birtakım kimselerin manipülasyonlarına, kandırmalarına çok açık bir hâl almıştır ve insanlarımızın bunları ayırt edebilmesi gitgide zorlaşmaktadır.

      İyi günler diliyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

      Sil
  2. Bu, diğer bloglarda bulunan rasgele yanlış bilgilerin değil, verilecek ayrıntıların türüdür. Paylaştığınız bu kadarını takdir ediniz.
    beyin ameliyati

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Görüş, öneri, soru ve eleştirilerinizi lütfen bildiriniz. Yapıcı yorumlar değerlendirilecek; kişilik saldırıları ve üslûp hataları engellenecektir.

Diğer makalelerimizi kaçırmayın

Toraks Duvarı Kasları ve Fasyaları

Üriner Sistem Histolojisi

Toraks Kavitesine Genel Bakış ve Akciğer Anatomisi